De Ontmoeting

 
Het sportcafé biedt voor sporters en bezoekers gelegenheid om in een gezellige sfeer na het sporten even gezellig wat te eten en te drinken. Het sportcafé is ondersteunend aan de activiteiten in de hal, echter vervuld het café daarnaast ook een gezellige buurtfunctie.
De laagdrempeligheid kenmerkt het eetcafé; de gastvrije bediening, een gezellig muziekje, borrelende mensen aan de bar en live verslag van sportwedstrijden op tv of scherm. Er heerst een echte ongedwongen sfeer! De accommodatie beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid. Het café is in het binnensportseizoen zeven dagen per week geopend.  Het sportcafé kan qua uitstraling en interieur een gezellig sfeer.

FEESTJE!?

Binnenkort jarig, een jubileum, afstudeerfeestje of een andere reden voor een te gek feest? Dan is Sportcafé De ontmoeting de perfecte locatie voor al jouw feestje! Wij beschikken namelijk over een kleine zaal tot ongeveer 150 personen. Wij zijn bereid om met je mee te denken zodat jou feest een groot succes word. Voor meer informatie bel 06-48491467 of kom een keer langs aan de bar.